Kristiansand, strøm

Få tilbud på strøm fra flere leverandører i Kristiansand

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor strømleverandørene konkurrerer om å gi deg laveste strømpris.

La selskapene konkurrere

Selskapene konkurrerer om å gi deg den beste avtalen. Det sikrer deg best mulig pris.

100 % uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller beholde din eksisterende avtale.

Spar tid og energi

Du slipper å tråle internett etter de gode strømavtalene – det skal være lett å få en bedre strømavtale.

Det er lett å spare penger!

Tjenesten vår er enkel og effektiv. Du fyller ut det korte skjemaet for å motta tilbud, og du slipper å bruke tid på å sammenligne priser og strømavtaler på tvers av ulike nettsider. Du kan også få rådgivning om hvilken strømavtale som passer ditt forbruk, enten det er spotpris, variabel pris eller fastpris.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du vil bli kontaktet av leverandører som tilbyr strøm der du bor

Strømleverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får et godt tilbud på strøm.

  • La strømleverandørene konkurrere om å gi deg den beste strømavtalen
  • Du slipper å lete frem leverandørene som tilbyr strøm der du bor
  • Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke
  • Fyll ut skjemaet og spar penger på strømregningen
  • Nå også felles faktura for strøm og nettleie

Få tilbud på strøm i Kristiansand

Kristiansand ligger i strømregion Sør (N02)

Kristiansand ligger i strømregion Sør også kalt N02. Her er det Los AS som er den største strømleverandøren.

Strømregion Sør er tradisjonelt regionen hvor det er lavest strømpriser, men prisene varierer kontinuerlig, og det er mange faktorer som spiller inn.

Les mer: Slik fastsettes dagens strømpris

Det skal nevnes at i grenseområdene mellom de ulike strømregionene kan det oppstå såkalte flaskehalser som øker strømprisene.

Bor du i et grenseområde hvor flaskehalser kan oppstå? Sjekk kartet og les mer om strømregionene her.

Hvilken strømavtale bør du velge?

De tre vanligste avtaleformene som kraftleverandørene tilbyr er spotpris, variabel pris og fastpris. I dag velger de aller fleste kundene spotpris, med god grunn: Denne avtaleformen har vist seg å være den rimeligste på sikt de siste årene. Tidligere valgte mange kunder både fastpris og variabel pris.

Kort forklart er dette de tre ulike avtalene:

Bilde av strømmaster
Nettleie: En del av strømregningen din går til å drifte og vedlikeholde strømnettet.
  • Spotpris: Prisen på strøm endrer seg gjennom året, og strømregningen din vil variere. Du må belage deg på en høyere pris i vinterhalvåret, men kan nyte godt av lave priser om sommeren. Denne avtalen har vist seg å være den billigste i gjennomsnitt de siste årene.
  • Fastpris: Denne avtaleformen gjør at du betaler lik pris for strømmen gjennom hele året. Det kan være en fordel om du ønsker forutsigbarhet i økonomien og ikke vil ha de store svingningene. Denne typen avtale har vist seg å være dyrere enn spotpris i gjennomsnitt.
  • Variabel pris: Er en blanding av de to avtaleformene nevnt over. Du vil ha noen variasjoner i pris gjennom året, slik at strømmen blir litt rimeligere om sommeren og koster litt mer i vinterhalvåret. Likevel vil ikke svingningene på regningen din bli like store som ved en spotprisavtale. Variabel pris har også vist seg å være noe dyrere enn spotpris i gjennomsnitt.

Den leie nettleia

Nettleien betales til selskapet som eier og vedlikeholder kraftnettet der du bor. Nettleien du betaler går til vedlikehold og oppgradering av kraftnettet.

Hvor i landet du bor påvirker også hvor mye nettleie du betaler. Jo lengre strømmen må transporteres og jo færre som kan dele på kostnaden i et område, jo høyere nettleie blir det per husstand.

Få tilbud på strøm i Kristiansand

Om Strøm.no

Strøm.no lar selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale. Bak siden står Nettbureau AS som i tillegg til denne tjenesten driver andre anbuds- og sammenligningstjenester som f.eks. Boligalarmer.no, Eiendomsmegler.no og Mobiltelefoni.no.