Oslo, strøm

Få tilbud på strøm fra leverandører i Oslo

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La strømleverandørene konkurrere om å gi deg billigst strøm.

Fyll ut skjemaet og motta tilbud fra flere strømselskaper. Sammenlign tilbudene og finn en god strømleverandør i Oslo. Det er enkelt å få billigere strøm levert hjem.

Selskapene konkurrerer

Få bedre pris når flere strømleverandører konkurrerer om å gi deg billigste strømavtale.

100 % uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle. Det er gratis å bruke tjenesten.

Spar tid og energi

Du slipper å tråle internett etter en god strømavtale, og du kan bruke tiden på noe mer nyttig.

Finn en strømavtale i Oslo

Fyll ut det korte skjemaet for å motta tilbud på strøm i Oslo, og du slipper å bruke tid på å sammenligne priser og strømavtaler på tvers av flere nettsider. Enkelt og effektivt.

Du kan også få rådgivning om hvilken strømavtale som passer ditt forbruk, enten det gjelder spotpris, innkjøpspris, variabel pris eller fastpris. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du blir kontaktet av leverandører som tilbyr strøm i Oslo.

Strømleverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får et godt tilbud på strøm. Målet vårt er alltid å gi deg den beste og billigste strømavtalen du kan få.

Allerede overbevist? Fyll ut skjemaet og finn billigere strøm i dag


Fordeler med Strøm.no

Her er noen av de beste fordelene med Strøm.no:

  • Få billigere strøm når du lar strømleverandørene konkurrere om deg
  • Slipp å lete frem leverandørene som tilbyr strøm i Oslo
  • Bestem selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke
  • Fyll ut skjemaet og spar penger på strømregningen hver måned
  • Få alt på felles faktura for strøm og nettleie

Få tilbud på strøm i Oslo


Oslo ligger i strømregion Øst (N01)

Oslo ligger i strømregion Øst, og strømkunder i dette området får som regel rimeligere strøm enn kunder i andre deler av Norge.

Grunnen til dette er at antallet husstander som deler strøm- og nettleiekostnadene på Østlandet er mye høyere enn andre steder i landet. Det fører til billige strømpriser for de fleste i området.

Unntaket er strømkunder som bor i grenseområdene mellom de ulike strømregionene i Norge. Her kan det oppstå såkalte flaskehalser, eller overføringsbegrensninger på strømnettet, som fører til økte strømpriser i et visst område.


Hvilken strømavtale bør du velge?

De tre vanligste avtaleformene som kraftleverandørene tilbyr er spotpris, variabel pris og fastpris. I det siste har det også blitt vanlig at flere strømleverandører tilbyr strømavtaler til innkjøpspris.

I dag velger de aller fleste kundene spotpris. Denne avtaleformen følger svingningene i markedsprisen på den nordiske kraftbørsen, og har vist seg å være den rimeligste på sikt de siste årene.

Tidligere valgte mange kunder både fastpris og variabel pris, og dette kan fortsatt være en god løsning dersom man ikke ønsker en uforutsigbar strømregning.

Få en bedre strømavtale nå


Den leie nettleia

Nettleie er en del av strømregningen som svært mange forbrukere er forarget over. Dessverre er det slik at nettleien må betales, og du får ikke gjort så mye med den.

Bor du i Oslo kan du heldigvis trøste deg med at du betaler billig nettleie i forhold til resten av Norge.

Les mer: Derfor betaler du nettleie


Om Strøm.no

Strøm.no utvikler markedets beste anbuds- og sammenligningstjeneste for strøm. Vi knytter deg med strømselskaper som ønsker å konkurrere om å få deg som kunde, slik at du får god pris på strøm.

Bak siden står Nettbureau AS, et IT-selskap med over ti års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester. Les mer om oss her.