Strøm bedrift

Strøm til bedrift

Tilbud på strøm til bedrift fra flere leverandører

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi din bedrift eller organisasjon beste strømavtale!

Ikke betal for mye for strøm

La strømleverandørene konkurrere - din bedrift får markedets billigste strøm.

Du slipper å lete frem leverandørene som tilbyr billig strøm på din bedrifts adresse

Tilbudene du får er helt uforpliktende. Får du ikke et bedre tilbud enn du allerede har, så står du selvsagt fritt til å takke nei.

Nå også mulighet for felles faktura for strøm og nettleie

Kanskje din bedrift kan spare tusenlapper på en billigere strømavtale? Strøm.no sender forespørselen om billig strøm ut på anbud, og strømleverandørene som kan levere konkurransedyktige priser på din bedrifts adresse tar kontakt med et uforpliktende tilbud.

Tjenesten er enkel og effektiv. Du sparer tid på å slippe å lete frem potensielle tilbydere, og selskapene gir sine beste tilbud fordi de vet at de konkurrerer med andre leverandører.

En bedre måte å velge strømleverandør

Alt for mange bedrifter har et ubevisst forhold til egen strømavtale. Kanskje har man hatt samme avtalen i mange år, eller bare gjort et valg basert på en reklame eller uoppfordret telefon.

Når din organisasjon legger ut strømavtalen sin på anbud via Strøm.no, vet strømleverandørene at de konkurrerer med andre leverandører om å få og beholde dere som kunde. Du kan derfor være trygg på å få de beste vilkårene leverandørene har å tilby og lett sammenligne vilkår og betingelser.

Se om din bedrift kan spare penger på å bytte strømleverandør

Prøv tjenesten og se om din bedrift kan spare penger på å bytte strømleverandør. Strøm.no drives av selskapet Nettbureau AS, som også driver andre anbudstjenester i bedriftsmarkedet hvor du blant annet kan få tilbud på bedriftsbredbånd (eller fibernett), bedriftstelefoni og bedriftsalarm.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge