Trondheim, strøm

Få tilbud på strøm fra leverandører i Trondheim

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La strømleverandørene konkurrere om å gi deg lavest strømpris.

Motta tilbud fra flere strømselskap når du fyller ut skjemaet på Strøm.no. Enkelt sammenlign tilbudene og velg en god avtale for deg.

Få tilbud på strøm i Trondheim!

La selskapene konkurrere

Flere strømleverandører konkurrerer om å gi deg billigste strømavtale. Tjenesten er helt gratis for deg.

100 % uforpliktende

Velg selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle.

Spar tid og energi

Ikke bruk unødvendig tid på lete fram en god strømavtale. Motta flere tilbud via Strøm.no.

Finn en god strømavtale i Trondheim

Tjenesten vår er enkel og effektiv. Fyll ut det korte skjemaet for å motta tilbud fra strømleverandører i Trondheim, og slipp å bruke tid på å sammenligne priser og strømavtaler på tvers av ulike nettsider.

Bruker du skjemaet vårt, kan du også få rådgivning om ulike strømavtaler. Du kan finne ut hvilken avtaletype som passer best for deg, enten det er spotpris, innkjøpspris, variabel pris eller fastpris.

Siden strømleverandørene vet at de konkurrerer om å få deg som kunde, kan du være trygg på at du får tilbud om en god strømavtale.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du vil bli kontaktet av leverandører som tilbyr strøm der du bor

Fordelene med tjenesten

Noen av fordelene med anbudstjenesten på Strøm.no er at du kan:

  • Sammelign flere tilbud og velg det beste alternativet
  • Slippe å lete frem leverandørene som tilbyr strøm i Trondheim
  • Bestemme selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke
  • Spare penger på strømregningen ved å fylle ut et kort skjema
  • Få alt på felles faktura for strøm og nettleie

Strøm i Trondheim

Trondheim ligger i strømregion Midt, også kalt N03. Her har Trondheim Kraft AS og Trønderenergi AS vært de største strømleverandørene. Etter at de slo seg sammen til Trøndelagkraft er dette nå det det største strømselskapet i området. Trøndelagkraft er et datterselskap av Fjordkraft.

Få tilbud på strøm i Trondheim

De ulike avtaletypene

I dag kan man velge mellom fire ulike avtaletyper: Spotpris, innkjøpspris, variabel pris og fastpris. Den meste vanlige avtaletypen er spotpris, mest sannsynlig fordi denne typen har vist seg å være den billigste de siste årene.

Mens spotprisen, innkjøpsprisen og den variable prisen som regel varierer avhengig av markedsprisen på den nordiske kraftbørsen, er fastprisen satt mellom deg og strømleverandøren din.

Ønsker du ikke en uforutsigbar strømregning kan du gå for en fastprisavtale, men da må du huske at strømregningen jevnt over kan bli noe dyrere enn om du hadde hatt en annen avtaletype.

Nettleia er satt

Mange strømkunder ergrer seg over prisen på nettleia, men denne avgiften får man ikke gjort noe med.

Nettleia går nemlig til strømselskapet som eier og vedlikeholder kraftnettet der du bor, slik at det er mulig å frakte strømmen til boligen din.

Hvor i landet du bor påvirker også hvor mye nettleie du betaler. Jo lengre strømmen må transporteres og jo færre som kan dele på kostnaden i et område, jo høyere nettleie blir det per husstand.

Få en bedre strømavtale nå

Om Strøm.no

Strøm.no utvikler markedets beste anbuds- og sammenligningstjeneste for strøm. Vi knytter deg med strømselskaper som ønsker å konkurrere om å få deg som kunde, slik at du får best pris på strøm.

Bak siden står Nettbureau AS, et IT-selskap med over ti års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester. Les mer om oss her.