Om Strøm.no

Vi gjør det enkelt å finne beste strømavtale – for over 100.000 nordmenn i året.

Vårt kundeløfte | Hvordan fungerer Strøm.no? | Hvem er vi? | Personvern | Kundesupport | For strømleverandører | For presse | For andre samarbeidspartnere

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Vårt kundeløfte

Vårt mål for Strøm.no er å hjelpe deg med å finne en bedre strømavtale enn du har i dag. For å oppnå dette utvikler vi markedets beste anbuds- og sammenligningstjeneste for strøm.

Det er kundene våre som er viktigst. Dette fokuset påvirker alle deler av tjenesten vår, fra hvordan vi designer brukervennlige sider til hvilke leverandører vi samarbeider med.

Dette er også grunnen til at tjenesten vår er gratis og uforpliktende å bruke for deg som kunde. Det er strømleverandørene som tar regningen, og det er de som må gi deg sitt beste tilbud i håp om at du vil velge dem. Bruker du tjenesten vår, er det dermed enklere enn noensinne å få en bedre strømavtale.

I tillegg ønsker vi å gi vanlige forbrukere relevant og nyttig informasjon. Derfor bruker vi mye tid på å skrive informative artikler om alt innenfor strøm. Vi håper at dette kan bidra til å gjøre strømregningen og strømmarkedet litt mer forståelig.

Les mer på artikkelsiden vår.

Hvordan fungerer Strøm.no?

Strøm.no gir deg to enkle måter å få en bedre strømavtale på:

  • Anbudstjenesten vår: Fyll ut skjemaet vårt og motta konkurransedyktige tilbud på strømavtaler fra flere selskaper. Da kan du få tilbud som er bedre enn de som ligger åpent ute på nett. Husk at tjenesten er uforpliktende, og du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til ett av tilbudene.
  • Sammenligningstjenesten vår: Bruk strømkalkulatoren vår hvis du vil bytte strømavtale selv. Her kan du filtrere og søke blant alle strømavtaler som ligger ute på nett, og selv finne den som passer dine behov og ønsker best.

Ønsker du enda mer utfyllende informasjon om en strømavtale, finner du alt du trenger å vite om hver enkelt avtale ved å gå via strømleverandør-sidene våre.

Hvem er vi?

Strøm.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Nettbureau har utviklet forbrukerrettede anbuds- og sammenligningstjenester på nett helt siden 2009. Vi har gjennom denne perioden bygget opp markedsledende tjenester, samtidig som vi har hjulpet tusenvis av mennesker å få bedre og billigere avtaler.

Kanskje har du allerede benyttet deg av en av våre andre tjenester, som for eksempel Eiendomsmegler.no, Bredbånd.no og Boligalarmer.no?

Du kan lese mer om oss og vår historie på Nettbureaus hjemmeside.

bilde av Anders Øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Personvern

Din informasjon er trygg hos oss. Informasjonen du fyller inn i skjemaet vil kun sendes til relevante strømleverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på strøm.

Fra oss vil du kun motta en e-postbekreftelse på henvendelsen din.

Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Kundesupport

Er du fornøyd, misfornøyd eller vil du bare gi en tilbakemelding? Send oss gjerne en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Finn svar på vanlige spørsmål relatert til strøm og om tjenesten Strøm.no på kundeservice-siden vår.

For strømleverandører

Representerer du en strømleverandør som ønsker å få gode leads fra potensielle strømkunder? Send en e-post til salgsansvarlig, Sindre Øverås, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

For presse

Er du journalist og vil komme i kontakt med en av oss i Strøm.no? Ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig, Kim Arne Hammerstad, på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Besøk gjerne vårt presserom for mer informasjon.

For andre samarbeidspartnere

Ønsker du et samarbeid med Strøm.no? Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så finner vi ut hva vi kan få til sammen.