Velg den beste strømavtalen for deg.

Om oss

Vi jobber med å utvikle markedets beste anbudstjeneste for strøm. Du blir kontaktet av våre samarbeidspartnere og mottar inntil tre uforpliktende tilbud.

gull
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Kundeløfte

and
Anders Øie: Forretningsansvarlig

For oss er forbrukeren viktigst, og dette gjenspeiles i tjenesten vi tilbyr og hvilke partnere vi samarbeider med. Strøm.no har som mål å knytte deg opp mot selskaper som må konkurrere om deg som kunde.

På strøm.no har vi inngått avtaler med flere strømleverandører som konkurrerer om å gi deg sitt beste tilbud på strøm.

Ved å fylle inn skjemaet får du uforpliktende tilbud fra flere strømleverandører. Du kan selvsagt velge å takke nei til tilbudene hvis de ikke er bedre enn det du har i dag. Det eneste du risikerer er å få en bedre strømavtale enn den du har i dag.

Prøv selv!

Bruk skjemaet på forsiden for å innhente uforpliktende tilbud på strømavtaler fra flere selskaper

Ønsker du mer informasjon ulike leverandører eller tips til hvordan du kan kutte strømforbruket?

I artiklene våre kan du lese mer om dette og få hjelp til å velge riktig strømavtale for dine behov.

Kontaktinfo

Har du spørsmål eller kommentarer kan du nå oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Hvis du har en e-postleverandør som ikke takler bokstaven "ø", kan du sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Begge e-postene kommer frem til noen som kan hjelpe deg.

Strøm.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS. Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på våre nettsider.

Om dine data

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante strømleverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på strøm. Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post fra oss i etterkant av at du har sendt inn skjemaet.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Strøm Borettslag

Sammenlign strømpriser

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge