Velg den beste strømavtalen for deg.

Om oss

Strøm.no jobber med å utvikle markedets beste anbuds- og sammenligningstjeneste for strøm. For oss er forbrukeren viktigst – og det gjenspeiles i tjenestene vi tilbyr, samt hvilke partnere vi samarbeider med.

Vi har som mål å knytte deg opp mot selskaper som må konkurrere om deg som kunde. Ved hjelp av anbudstjenesten kan du få tilbud på strømavtaler som er bedre enn de som ligger åpent ute på nett.

Ønsker du å bytte strømavtale selv kan du ved hjelp av strømkalkulatoren vår finne frem til den beste strømavtalen for deg. For detaljert informasjon om strømavtalene kan du lese mer om hver enkelt avtale via strømleverandør-sidene våre.

Bilde av Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye: Produktansvarlig

Prøv selv!

Bruk skjemaet vårt for å innhente uforpliktende tilbud på strømavtaler fra flere selskaper. Strømkalkulatoren vår finner du her.

Ønsker du mer informasjon ulike leverandører eller tips til hvordan du kan kutte strømforbruket? I artiklene våre kan du lese mer om ulike strømrelaterte temaer, og blant annet få hjelp til å velge riktig strømavtale for dine behov.

Du finner alle artikler her.

Bilde av Anders Øie
Anders Øie: Forretningsansvarlig

Hvem står bak tjenesten?

Strøm.no er en anbudstjeneste som er utviklet, eid og driftet av Nettbureau AS (org.nr. 997 104 854 MVA).

Vi har over ti års erfaring med utvikling av forbrukerrettede nisjetjenester for sammenligning av produkter og tjenester.

Blant annet driver vi flere markedsledende sammenligningstjenester innenfor en rekke ulike områder, som Eiendomsmegler.no, Ferdighus.com og Boligalarmer.no.

Du kan lese mer om oss og hva vi gjør på Nettbureaus hjemmeside.

Kundeservice

Lurer du på noe om tjenesten Strøm.no, strømavtaler eller strøm generelt? På kundeservice-siden vår finner du alle svarene på ofte stilte spørsmål.

Om dine data

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante strømleverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på strøm.

Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post fra oss i etterkant av at du har sendt inn skjemaet. Les mer om hvordan vi håndterer personvern her.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kundeservice

Kundeservice

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Strøm Borettslag

Sammenlign strømpriser

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge