Teamet bak Strøm.com jobber hver dag for å kunne gi deg den beste strømavtalen. Her representert ved Gulbrand og Anders.

Om oss

Strøm.no er en av flere anbudssider som drives av Nettbureau AS. Vi driver også en rekke store anbuds- og sammenligningstjenester som f.eks. boligalarmer.no, mobiltelefoni.no og eiendomsmegler.no.

Vi ønsker å lage tjenester som gjør det raskt og enkelt for deg å sette selskaper opp mot hverandre, slik at du kan få markedets beste tilbud. På strøm.no har vi inngått avtaler med flere strømleverandører som konkurrerer om å gi deg sitt beste tilbud på strøm.

Ved å fylle inn skjemaet får du uforpliktende tilbud fra flere strømleverandører. Du kan selvsagt velge å takke nei til tilbudene hvis de ikke er bedre enn det du har i dag.

Ta kontakt hvis du har spørsmål

Har du spørsmål eller kommentarer kan du nå oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Hvis du har en e-postleverandør som ikke takler bokstaven "ø", kan du sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Begge e-postene kommer frem til noen som kan hjelpe deg.

Om dine data

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante strømleverandører. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på strøm. Det eneste du mottar fra oss er en bekreftelse på e-post fra oss i etterkant av at du har sendt inn skjemaet.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

Strøm.com er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift