Få tilbud på strøm til borettslag

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deres borettslag den beste strømavtalen!

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden. Da vil dere motta tilbud fra flere ulike strømleverandører, og da er det bare opp til dere å velge det beste og billigste tilbudet for deres sameie/borettslag.

100 % uforpliktende

Det er helt uforpliktende å bruke vår anbudstjeneste. Er dere ikke fornøyd med tilbudene står dere helt fritt til å takke nei.

Spar penger

La selskapene gi dere best mulig tilbud slik at dere sparer både tid og penger.

La selskapene konkurrere om deg

Siden selskapene vet at de konkurrerer mot hverandre vil de gi dere best mulig tilbud for å få dere som kunder.

Enkelt og raskt

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden og vi sparer dere for leteprosessen. Vi kontakter strømselskapene som kan levere til deres adresse.

Når vi tar kontakt vet strømselskapene at de konkurrerer med hverandre. Derfor kan du være trygg på at du vil få det beste tilbudet de kan gi deg.

Anbudstjenesten er både gratis og uforpliktende å bruke. Det betyr at om ingen av tilbudene dere får er bra nok, står dere helt fritt til å takke nei.

Det lønner seg å undersøke markedet

Både privatpersoner, bedrifter og borettslag utvikler fort et passivt og ubevisst forhold til strømavtalen sin. Dette gjør at dere fort kan betale mer enn dere behøver for strømmen deres.

Har man hatt samme strømavtale i lang tid er man er spesielt utsatt for å sitte med en utdatert og dårlig strømavtale. Med stadig flere aktører på markedet som utfordrer de store og etablerte selskapene er ikke strømavtalen deres nødvendigvis like konkurransedyktig som den kanskje var.

Borettslag og sameier må gjerne bli enige om strømavtale når man skal bytte og da er det lett å la det ligge og bli passive kunder. Vår anbudstjeneste gjør arbeidet med å undersøke mulighetene enklest mulig. Alt dere må gjøre er å fylle skjemaet og vente på at selskapene kommer til dere med sine beste tilbud. Lettere blir det ikke.

Få tilbud på strøm til ditt borettslag

Hva slags strømavtale burde dere gå for?

Foruten å måtte velge mellom de ulike strømleverandørene som ønsker dere som kunder er det kun en ekstra avgjørelse dere må ta. Hva slags strømavtale skal dere velge?

Det er tre strømavtaler som dominerer og alle har sine egne fordeler og ulemper når du setter dem opp mot hverandre.

Strømmaster i naturlandskap
Nettleien går blant annet til vedlikehold av strømnettet og strømmaster.

Spotpris betyr at du får kjøpe strøm fra strømleverandøren til markedspris. Det vil si at du kjøper strømmen til samme pris som strømselskapene selv gjør. Spotprisen endrer seg fortløpende basert på en rekke faktorer som f.eks. værforhold. Dette gjør at spotprisavtaler er mer uforutsigbare enn andre avtaler, men i snitt har det vist seg at spotpris er den rimeligste avtaleformen.

Fastpris innebærer at du betaler det samme for strømmen hver måned, hele året. Med en fastprisavtale er strømregningen forutsigbar, men i gjennomsnitt vil en avtale med fastpris være dyrere enn en spotprisavtale.

Variabel pris er en mellomting av spotpris og fastpris med en fast del og en variabel del. Dette gir en mer forutsigbar strømregning enn spotprisavtaler, men også variabel prisavtaler har i snitt vist seg å være dyrere enn spotprisavtaler.

Må borettslag betale nettleie?

Borettslag og sameier må betale nettleie som alle andre. Tidligere var det avtaler med fellesmåling av strømmen, men dette går man nå bort fra og hver enkelt boenhet må nå avregnes hver for seg. Deling av nettleiekostnadene vil derfor ikke lenger være mulig å gjøre gjennom en fellesavtale.

Spør om en bedre strømavtale

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Strøm Borettslag

Sammenlign strømpriser

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge