Få tilbud på strøm til borettslag

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deres borettslag den beste strømavtalen!

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet til høyre. Da vil dere motta tilbud fra flere ulike strømleverandører, og da er det bare opp til dere å velge det beste og billigste tilbudet for deres sameie/borettslag.

100% uforpliktende

Det er helt uforpliktende å bruke vår anbudstjeneste. Er dere ikke fornøyd med tilbudene dere får står dere helt fritt til å takke nei.

Spar penger

Vi sparer dere fra jobben å lete frem tilbud selv. Dere sparer dermed tid og energi, og ikke minst penger.

La selskapene konkurrere om deg

Bruker dere vår anbudstjeneste vet selskapene at de konkurrerer om å gi dere det beste tilbudet. Dermed får du best mulig tilbud fra flere selskaper.

Enkelt og raskt

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden og vi sparer dere for leteprosessen. Vi tar kontakt med strømselskapene som kan levere til deres adresse.

Når vi tar kontakt vet strømselskapene at de konkurrerer med hverandre. Derfor kan du være trygg på at du vil få det beste tilbudet de kan gi deg.

Dessuten er vår anbudstjeneste både gratis og uforpliktende å bruke. Dette betyr at om dere ikke skulle være fornøyd med noen av tilbudene dere får, står dere helt fritt til å takke nei.

Det lønner seg å undersøke markedet

Mange, både privatpersoner, bedrifter og borettslag har et ubevisst og passivt forhold til strømavtalen sin. Dette betyr at dere potensielt betaler mer enn dere behøver for strømmen deres. Har man hatt samme strømavtale i lang tid er sjansen høy for at den ikke er like konkurransedyktig som før, og i tillegg er det stadig flere aktører på markedet som utfordrer de store og etablerte selskapene.

Ettersom borettslag og sameier gjerne må bli enige om strømavtale er det lett å bli passive kunder. Med vår anbudstjeneste er arbeidet med å undersøke mulighetene gjort enklest mulig. Alt dere må gjøre er å fylle skjemaet og vente på at selskapene skal gi sine beste tilbud. Lettere blir det ikke.

Hva slags strømavtale burde dere gå for?

I tillegg til å velge hvilket selskap dere vil, eller ikke vil benytte dere av, har dere en annen avgjørelse å ta. Hva slags strømavtale skal dere velge?

Kort oppsummert er det tre strømavtaler som dominerer, hvorav alle har sine egne fordeler og ulemper sammenlignet med hverandre.

Spotpris: Spotpris betyr at du får kjøpe strøm fra strømleverandøren markedspris. Det vil si at du kjøper strømmen til samme pris som strømselskapene selv gjør. Spotpris er direkte påvirket av værforholdene og endrer seg konstant. Dette gjør at spotprisavtaler er mer uforutsigbare enn andre avtaler, men i snitt viser det seg at spotpris er det rimeligste.

Fastpris: Fastpris innebærer at du betaler det samme for strømmen hele året. I praksis er dette forutsigbart, mindre utsatt for svingninger, men i gjennomsnitt vil en fastprisavtale være noe dyrere enn spotpris.

Strømmaster i naturlandskap
Nettleien går blant annet til vedlikehold av strømnettet og strømmaster.

Variabel pris: Variabel pris er en blanding av spotpris og fastpris. Dette sikrer relativ stabilitet og forutsigbarhet, riktignok med noe variasjon i utgiftene avhengig av tiden på året. På sommeren vil du betale mindre, og på vinteren noe mer. Også variabel pris har i snitt vist seg å være dyrere enn spotpris.

Hva med nettleie?

Borettslag og sameier må betale nettleie som alle andre. Nettleien kommer man ikke unna, men for borettslag og sameier hvor flere går sammen om det vil det kanskje være noe rimeligere enn ved å ha individuelle strømavtaler.

Hva går nettleien til?

Nettleien er todelt med en fast del og en variabel del. Den faste delen baserer seg på hva slags hovedsikring boligen har. Hvilket selskap som eier kraftnettet spiller en rolle her. Den variable delen av prisen baserer seg på strømforbruket, og vil øke med hver kilowattime som brukes.

En annen faktor som kan spille en stor rolle i nettleien er hvor i landet man bor. Jo lengre strømmen må fraktes, og jo færre som deler på utgiften, jo dyrere blir det per husstand.

Vil du lese mer om nettleie? Sjekk vår artikkel om nettleie her

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Strøm Borettslag

Sammenlign strømpriser

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge