Få tilbud på strøm til borettslag

La selskapene konkurrere om å gi borettslaget ditt en god strømavtale.

Sammenlign strømleverandører til borettslaget

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. Fyll ut skjemaet på denne siden og motta tilbud fra flere ulike strømleverandører. Velg et bedre og billigere tilbud for sameiet/borettslaget.

100 % uforpliktende

Det er helt uforpliktende å bruke vår anbudstjeneste. Er dere ikke fornøyd med tilbudene står dere fritt til å takke nei.

Spar penger

La selskapene komme til dere med tilbud slik at dere sparer både tid og penger.

La selskapene konkurrere om deg

Siden selskapene vet at de konkurrerer mot hverandre vil de gi et best mulig tilbud for å få dere som kunder.

Enkelt og raskt

Alt dere trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på denne siden og la oss gjøre letejobben for dere. Vi finner og setter dere i kontakt med strømselskapene som kan levere til deres adresse.

Når vi tar kontakt vet strømselskapene at de konkurrerer med hverandre. Derfor kan du være trygg på at du vil motta gode tilbud fra selskapene.

Anbudstjenesten er både gratis og uforpliktende å bruke. Det betyr at om ingen av tilbudene dere får er bra nok, står dere helt fritt til å takke nei.

Få tilbud på strøm!

Det lønner seg å undersøke markedet

Både privatpersoner, bedrifter og borettslag utvikler fort et passivt og ubevisst forhold til strømavtalen sin. Dette gjør at dere fort kan betale mer enn dere behøver for strømmen deres.

Har man hatt samme strømavtale i lang tid er man er spesielt utsatt for å sitte med en utdatert og dårlig strømavtale. Med stadig flere aktører på markedet som utfordrer de store og etablerte selskapene er ikke strømavtalen deres nødvendigvis like konkurransedyktig som den kanskje var.

Når man skal ha en felles strømavtale for hele borettslag og sameier er det ikke nødvendigvis lett å bli enige om en avtale. Nettopp derfor er kanskje borettslag og sameier enda mer utsatt for å bli passive kunder enn privatkunder.

Med vår anbudstjeneste blir arbeidet med å undersøke mulighetene enklest mulig. Dere får flere gode tilbud, og da er det eneste som gjenstår å bli enige om hvilket av tilbudene dere vil velge. Lettere blir det ikke.

Få tilbud på strøm til ditt borettslag

Hva slags strømavtale burde dere gå for?

Når dere skal velge avtale har dere som regel valget mellom tre ulike avtaleformer. Alle har sine egne fordeler og ulemper, og det er dere som velger hva som er den viktigste faktoren.

Strømmaster i naturlandskap
Nettleien går blant annet til vedlikehold av strømnettet og strømmaster.

Spotpris betyr at du får kjøpe strøm fra strømleverandøren til markedspris. Det vil si at du kjøper strømmen til samme pris som strømselskapene selv gjør. Ettersom spotprisen endrer seg fortløpende basert på faktorer som værforhold og produksjonsnivåer rundt om i verden er spotprisavtaler mer uforutsigbare enn andre avtaler. Det har imidlertid vist seg at spotpris i gjennomsnitt er den rimeligste avtaleformen.

Fastpris innebærer at dere betaler det samme for strømmen hver måned, hele året. Med en fastprisavtale er strømregningen forutsigbar, men i gjennomsnitt vil en avtale med fastpris være dyrere enn en spotprisavtale.

Variabel pris er en mellomting av spotpris og fastpris med en fast del og en variabel del. Dette gir en mer forutsigbar strømregning enn spotprisavtaler, men også variabel prisavtaler har i snitt vist seg å være dyrere enn spotprisavtaler.

Må borettslag betale nettleie?

Borettslag og sameier må betale nettleie på lik linje med privatkunder.

Tidligere var det avtaler med fellesmåling av strømmen, men dette går man nå bort fra og hver enkelt boenhet må nå avregnes hver for seg. Deling av nettleiekostnadene vil derfor ikke lenger være mulig å gjøre gjennom en fellesavtale.

Få en bedre strømavtale for deres borettslag