Bli en strømninja: Kutt strømregningen!

Vi tror ikke en ninja ville betalt mer for strøm enn nødvendig. Det trenger i hvert fall ikke du. Her på Strøm.no er det raskt og enkelt å få en bedre strømavtale.

Det er lett å spare penger!

Strømleverandørene konkurrerer - Du får deres beste tilbud.

Dørstokkmila blir ikke kortere - Ett skjema, flere tilbud!

Gratis og uforpliktende - Det koster deg ingenting om du takker nei til tilbudene.

Enklere hverdag - Mulighet for felles faktura for strøm og nettleie

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, så blir du kontaktet med gode tilbud fra strømselskap som kan levere på din adresse.

Det er gratis og uforpliktende å innhente tilbud og du sparer mye tid og krefter sammenlignet med å tråle nettet. Ved å sammenligne priser kan du også få betydelig bedre priser. Strømselskapene vet at de konkurrerer med andre og vil derfor gjøre sitt ytterste for å gi deg et godt tilbud tilpasset ditt forbruk, enten du ønsker spotpris, variabel pris eller fastpris.

Om Strøm.no

Strøm.no lar selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale på dine vilkår, når det passer deg. Tjenesten er utviklet av Nettbureau AS, spesialist på sammenlignings- og anbudstjenester på internett.

Som omtalt i

NRK logo TV2 logo VG logo dagbladet logo dagsavisen logo abcnyheter logo dinside logo kapital logo
an.no logo amta logo drammens tidende logo eikerbladet logo Energi logo fremover logo GD logo hadeland logo ifinnmark logo Nordlys logo oa.no logo ranablad logo ringerikes blad logo avisa sør-trøndelag logo varingen logo