Presserom

Er du journalist og ønsker å komme i kontakt med noen av oss som jobber med Strøm.no? Vi hjelper deg!

Dette er Strøm.no
  • Strøm.no er enuavhengig sammenlignings- og anbudstjenester for strømavtaler .
  • Vi kan uttale oss i media om saker innenfor strømmarkedet i Norge, elsertifikater, ulike energikilder, nettleie, strømmålere og kraftproduksjon.
  • Om du har en henvendelse, ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Kim Arne Hammerstad på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 93 40 17 15.
  • Tjenesten driftes av det norske IT-firmaet Nettbureau.

Strøm.no er blant Norges ledende tjenester for å hente inn tilbud på strømavtaler og når det kommer til å sammenligne strømpriser. I tillegg til de kommersielle tjenestene produserer vi en rekke opplysende artikler om strømmarkedet med jevne mellomrom på den samme nettsiden. Våre innholdsprodusenter har god oversikt over feltet og mye kunnskap som de bare venter på å få dele med resten av verden. Noen ganger i året lager også Strøm.no spørreundersøkelser i samarbeid med Respons Analyse, hvor vi tar tempen på det norske folk innenfor en rekke spørsmål som relaterer seg til hus og bolig.

Kontakt oss!

Jobber du i pressen og vil snakke med oss? Et godt sted å begynne er å ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig Kim Arne Hammerstad. Han vet hvem som kan hva hos oss, og svarer journalister raskere enn sin egen skygge. Han kan nås på telefonnummer 93 40 17 15, eller via e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..