Få billigere strøm denne vinteren

Prøv den gratis og uforpliktende anbudstjenesten her på Strøm.no. Strømleverandørene konkurrerer om å gi deg laveste strømpris.

Det er lett å spare penger i vinter!

La strømleverandørene konkurrere - du får markedets billigste strøm.

Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.

Fyll ut skjemaet og spar penger på strømregningen.

Nå også felles faktura for strøm og nettleie

Vinteren i Norge er en tid der strømregningen biter minst like mye som kulda. Mange har noen form for elektrisk oppvarming og i tillegg skaper mørke dager større behov for belysning inne.

Gjør noe med det

De fleste kan spare mye på å hente inn tilbud fra flere strømleverandører. Dessverre er det sånn at loyale kunder ofte sitter igjen med de dårligste avtalene.

Alt du trenger å gjøre for å komme igang er å fylle ut det korte skjemaet på denne siden. Deretter blir du kontaktet av leverandører som tilbyr billig strøm på din adresse og du kan enkelt ta et opplyst valg om ny strømavtale.

Strømavtaler kan ofte være litt kompliserte, så du kan også få rådgivning om hvilken type avtale som passer ditt forbruk og livssituasjon, enten det er spotpris, variabel pris eller fastpris. For noen er det viktig med forutsigbarhet, mens andre f.eks. vil ha lavest mulig gjennomsnittspris.

Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet. Dersom ingen av tilbudene skulle falle i smak er det helt kostnadsfritt og takke nei. Alle tilbudene er uforpliktende.

Om Strøm.no

Strøm.no er en enkel anbudstjeneste som lar selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale.

Tjenesten er utviklet av Nettbureau AS, et norsk IT-selskap som har spesialisert seg på sammenlignings- og anbudstjenester innen bolig og personlig økonomi. Andre tjenester fra Nettbureau som du kanskje kjenner til inkluderer Bredbånd.no, Eiendomsmegler.no og Mobiltelefoni.no.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kundeservice

Kundeservice

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Strøm Borettslag

Sammenlign strømpriser

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge