Tilbud på strøm til bedrift fra flere leverandører

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deres bedrift eller organisasjon beste strømavtale!
Strøm bedrift

Fyll ut skjemaet til høyre og motta tilbud fra flere ulike strømleverandører. Ved å sammenligne strømleverandørene kan dere finne den beste og billigste strømleverandøren for bedriften eller organisasjonen deres.

Selskapene konkurrerer

Selskapene vet at de konkurrerer om å få bedriften som kunde. Det garanterer gode tilbud fra flere leverandører.

100% Uforpliktende

Tjenesten er helt uforpliktende. Får dere ikke et godt nok tilbud kan dere beholde den nåværende strømavtalen deres.

Tid og penger spart

Dere slipper å gjøre egne undersøkelser for å finne den beste strømavtalen. Og dere kan enkelt sammenligne tilbudene dere får.

Få en bedre strømavtale!

Velg den beste strømleverandøren for bedriften

Alt for mange bedrifter og organisasjoner har et ubevisst forhold til egen strømavtale. Mange har hatt samme avtale i årevis, mens andre ikke en gang vet hvordan de valgte strømavtale i utgangspunktet.

Når organisasjonen deres legger ut strømavtalen på anbud via Strøm.no, vet strømselskapene at de konkurrerer med hverandre om å både anskaffe og beholde bedriften deres som kunde.

Dere kan derfor være trygge på at dere får de beste vilkårene leverandørene har å tilby. I tillegg blir det lett å sammenligne de ulike leverandørenes vilkår og betingelser, slik at dere kan ta et veloverveid og opplyst valgt – for hele bedriften.

Fordelene er mange:

  • Strømleverandørene konkurrerer – og bedriften deres får markedets billigste strøm
  • Dere slipper å lete frem leverandørene som tilbyr billig strøm på bedriftens adresse
  • Tilbudene dere får er helt uforpliktende. Er dere ikke fornøyde kan dere selvsagt takke nei
  • Det er nå mulighet for felles faktura for både strøm og nettleie

Er dere overbevist? Fyll ut det korte skjemaet for å begynne prosessen med en gang.

Få en bedre strømavtale!

Hvilken strømavtale bør vi gå for?

Strøm til bedrift
Strøm til bedrift: Alle bedrifter trenger en strømavtale, men alt for få har sjekket prisen på den i det siste.

De tre vanligste avtaleformene som kraftleverandørene tilbyr er spotpris, variabel pris og fastpris. I dag velger de aller fleste forbrukerne spotpris, fordi denne avtaleformen har vist seg å være den rimeligste på sikt de siste årene.

Likevel gir spotpris uforutsigbarhet, noe som ikke alltid er like bra for en bedrift. Ønsker man seg derfor en mer stabil strømpris som kan gjøre det lettere å sette opp for eksempel bedriftens budsjetter, så kan det være lurt å vurdere om man skal gå for en av de andre strømavtalene.

Strømselskapene gir i tillegg bedrifter ofte muligheten til å få en skreddersydd avtale, ut ifra hvor høy effekt bedriften måler og hvor stort det totale energiforbruket er. Det gjelder særlig for store næringskunder med mye høyere strømforbruk enn vanlig.

Uansett om dere skal velge strømavtale selv eller høre med et selskap om bedriften kan få en skreddersydd avtale, så er det nyttig å vite hvordan de ulike strømavtalene ser ut. Og kort forklart er dette de tre vanligste avtaleformene:

Spotpris – Uforutsigbart og billig

Spotprisen bestemmes ut ifra de de forventede strømprisene i et kortsiktig perspektiv. Siden prisen på strøm endrer seg gjennom året, vil strømregningen derfor variere. Med spotpris må man belage seg på en høyere pris i vinterhalvåret, men kan nyte godt av lave priser om sommeren.

Denne avtalen har vist seg å være den billigste i gjennomsnitt de siste årene, men den kan altså gi for stor uforutsigbarhet for en bedrift som ønsker stabilitet i økonomien.

Fastpris – Forutsigbart, men dyrere

Fastprisavtale gjør at man betaler lik pris for strømmen gjennom hele året. Det kan være en fordel om bedriften ønsker stabile utgifter og ikke vil ha de store svingningene i løpet av året.

Denne typen avtale har vist seg å være dyrere enn spotpris i gjennomsnitt, men kan lønne seg for bedrifter som ønsker stabile utgifter.

Få en bedre strømavtale!

Variabel pris – En blanding

Den variable prisen er en blanding av de to avtaleformene nevnt over. Den gir noen variasjoner i pris gjennom året, slik at strømmen blir litt rimeligere om sommeren og koster litt mer i vinterhalvåret. Likevel vil ikke svingningene på regningen bli like store som ved en spotprisavtale, fordi prisperspektivet er lengre.

Variabel pris har også vist seg å være noe dyrere enn spotpris i gjennomsnitt, men den gir ofte mer forutsigbarhet enn en spotprisavtale, samtidig som den kan være billigere enn en fastprisavtale.

De fleste strømleverandørene har heldigvis rådgivere som kan hjelpe bedriften med å velge den strømavtalen som passer best for dere.

Strøm til bedrift
De fleste bedrifter kan spare penger på å bytte strømleverandør.

Hva med nettleie?

Bedrifter må også betale nettleie – slik som alle andre.

Nettleien er en utgift som går til strømselskapet som eier og vedlikeholder kraftnettet der bedriften har adresse. Før fikk man ofte én faktura for strømmen og én for nettleien, men nå skal begge disse kunne samles på én regning. Slik er det lettere for bedriften å holde oversikt over strømutgiftene, og man reduserer antall bilag i regnskapet.

Nettleien består av én variabel del og én fast del. Den faste prisen på nettleien tar utgangspunkt i hvem som eier kraftnettet og hva slags hovedsikring bedriftens bygning har. Det variable beløpet vil henge sammen med strømforbruket deres, og for hver kilowattime som brukes så økes nettleien med en liten sum.

For store næringskunder med et strømforbruk over 80kVA, gjelder også et ekstra effektledd for aktiv og reaktiv effekt.

Hvor i landet bedriften befinner seg påvirker i tillegg prisen på nettleien. Jo lengre strømmen må transporteres og jo færre som kan dele på kostnaden i et område, jo høyere nettleie blir det per bruker.

Bestill tilbud fra flere leverandører i dag, slik at bedriften får den beste strømavtalen tilgjengelig.

Klar? Få tilbud nå!

Andre tjenester for bedrifter

Strøm.no drives av selskapet Nettbureau AS, som også driver andre anbudstjenester i bedriftsmarkedet. Fra oss kan dere blant annet få tilbud på varmepumper, bedriftsbredbånd (eller fibernett), bedriftstelefoni og bedriftsalarm.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kundeservice

Kundeservice

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift

Strøm Borettslag

Sammenlign strømpriser

Populære steder

Trondheim

Oslo

Kristiansand

Tromsø

Fredrikstad

Bergen

Norge