Ønsker du uforpliktende tilbud på strøm?

Ja, takk!

Få tilbud på strøm fra flere leverandører

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste hvor strømleverandørene konkurrerer om å gi deg laveste strømpris.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet, og du vil bli kontaktet av leverandører som tilbyr billig strøm der du bor.

La selskapene konkurrere

Flere strømleverandører konkurrerer om å gi deg billigste strømavtale. Tjenesten er helt gratis for deg.

100 % uforpliktende

Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle.

Spar tid og energi

Du slipper å tråle internett etter den beste strømavtalen, og du kan bruke tiden på noe morsommere.

Det er lett å spare penger!

Tjenesten vår er enkel og effektiv. Du fyller ut det korte skjemaet for å motta tilbud, og du slipper å bruke tid på å sammenligne priser og strømavtaler på tvers av ulike nettsider. Du kan også få rådgivning om hvilken strømavtale som passer ditt forbruk, enten det er spotpris, variabel pris eller fastpris.

Leverandørene vet at de konkurrerer med andre selskaper om jobben, og du kan derfor være trygg på at du får det beste tilbudet.

  • La strømleverandørene konkurrere - du får markedets billigste strøm.
  • Du slipper å lete frem leverandørene som tilbyr billig strøm der du bor.
  • Du bestemmer selv om du ønsker å takke ja til tilbudene eller ikke.
  • Fyll ut skjemaet og spar penger på strømregningen.
  • Nå også felles faktura for strøm og nettleie

Hvilke strømselskap har de mest fornøyde kundene?

BI utgir årlige forbrukerundersøkelser gjennom prosjektet Norsk kundebarometer. I kategorien strømleverandører er det Gudbrandsdal Energi som kommer ut på topp i kundetilfredshet. LOS ligger som nr. 2 på denne listen etterfulgt av Nord-Trøndelag Elektrisitetsverk (NTE). To av strømgigantene i det norske markedet, nemlig Norgesenergi og Fjordkraft, kommer også godt ut på henholdsvis 6. og 7. plass. I en annen undersøkelse hvor strømleverandørene måles i kundeservice er det imidlertid Tussa Kraft som kåres til vinner. På 2. plass følger Ishavskraft, mens Norgesenergi tar tredjeplassen.

Generelt ligger strømbransjen omtrent midt på treet sammenlignet med de andre bransjene som er undersøkt. Det kan tyde på at selv om noen selskaper ligger langt fremme innen kundeservice, er det flere som har litt å hente på dette punktet.

Om Strøm.no

Strøm.no lar selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale. Bak siden står Nettbureau AS som i tillegg til denne tjenesten driver andre anbuds- og sammenligningstjenester som f.eks. Boligalarmer.no, Eiendomsmegler.no og Mobiltelefoni.no.

Følg oss på Facebook

Følg oss gjerne på vår Facebookside.

Kontakt oss

Send oss en e-post

Tjenester

Strøm.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste. La selskapene konkurrere om å gi deg beste strømavtale!

Strøm Privat

Strøm Bedrift